Paprikas din carne de rățoi

de Panacris in Rata, 3 Feb 2014 | 8312 vizualizari

 

O mâncare simplă, ca la țară;) Mi-a adus aminte de gustul mâncării de la țară ;) Pur și simplu savuroasă.

 

INGREDIENTE

  • pulpe și piept de rățoi,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • pastă de gogoșari,
  • sare iodată,
  • foi de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas din carne de rățoi:

Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune  se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10  minute la foc mic neacoperit. Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă, mai multă, să acopere toată cărnița, se asezonează de sare și mirodenii, apoi se laă la fiert la foc mic, cca. 100 de minute. Am folosit un vas mare cu fundul triplu, de la Berghof;). Gătită la foc mic, carnea a fost super delicioasă ;) cu arome autentice de țară;)

Spor și poftă bună! ;) 

TIPS-URI

1

Noi am servit cu piure de cartofi și varză murată călită;) și pepenași murați. Un adevărat festin :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas din carne de rățoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:03

Chiar asa de ratoi era ? ))
Delicioase preparate simple

MOKUSKA 1

23.04.2014, 12:41

bun ratoiul

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:31

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de caltabos afumat
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rata aromata in sos de vin rosu