O mâncare simplă, ca la țară;) Mi-a adus aminte de gustul mâncării de la țară ;) Pur și simplu savuroasă.
Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10 minute la foc mic neacoperit. Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă, mai multă, să acopere toată cărnița, se asezonează de sare și mirodenii, apoi se laă la fiert la foc mic, cca. 100 de minute. Am folosit un vas mare cu fundul triplu, de la Berghof;). Gătită la foc mic, carnea a fost super delicioasă ;) cu arome autentice de țară;)
Spor și poftă bună! ;)
1
Noi am servit cu piure de cartofi și varză murată călită;) și pepenași murați. Un adevărat festin :)))
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro