Paprikas din carne de rățoi

de Panacris in Rata, 3 Feb 2014 | 6241 vizualizari

 

O mâncare simplă, ca la țară;) Mi-a adus aminte de gustul mâncării de la țară ;) Pur și simplu savuroasă.

 

INGREDIENTE

  • pulpe și piept de rățoi,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • pastă de gogoșari,
  • sare iodată,
  • foi de dafin,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas din carne de rățoi:

Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10 minute la foc mic neacoperit. Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă, mai multă, să acopere toată cărnița, se asezonează de sare și mirodenii, apoi se laă la fiert la foc mic, cca. 100 de minute. Am folosit un vas mare cu fundul triplu, de la Berghof;). Gătită la foc mic, carnea a fost super delicioasă ;) cu arome autentice de țară;)


Spor și poftă bună! ;)

 

TIPS-URI

1

Noi am servit cu piure de cartofi și varză murată călită;) și pepenași murați. Un adevărat festin :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas din carne de rățoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:03

Chiar asa de ratoi era ? ))
Delicioase preparate simple

MOKUSKA 1

23.04.2014, 12:41

bun ratoiul

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:31

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor