Parfait de capsuni

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 6519 vizualizari

 

Un parfait delicios care se poate face si cu alt fel de fructe...e atat de savuros!

 

INGREDIENTE

  • I.
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 200 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • II.
  • 500 ml frisca
  • 2-3 maini bune de capsuni
  • vanilie  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de capsuni:

Toate ingredientele de la I. merg pe foc pana iese o crema...dai cateva clocote apoi trimiti compozitia la racit bineee de tot. Intre timp cand e rece crema, bati 500 ml frisca bine la mixer, separat zdrobesti la blender 2-3 maini bune de capsuni( sau alte fructe), si apoi le amesteci. Cand crema s-a racit iei cele doua compozitii si le amesteci frumos...apoi le dai la rece...eu am pus totul in tava de chec si fuguta la congelator...cand e gata scoti si tai felii frumoase si le ornezi dupa dorinta...chiar si cu frisca deasupra , capsuni...ce doresti...si pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

30.11.2010, 20:33

Miuta draga mea

diana_k 1

30.11.2010, 23:46

chiar ca e savuros , mai ales cu capsubi! ...unde le-ai gasit la ora asta??

RuxyRux 1

01.12.2010, 09:12

Se gasesc peste tot...la piata la Metro

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Profiterol cu ciocolata