Parfait de capsuni

de RuxyRux in Prajituri, 29 Noi 2010 | 7890 vizualizari

 

Un parfait delicios care se poate face si cu alt fel de fructe...e atat de savuros!

 

INGREDIENTE

  • I.
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 200 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • II.
  • 500 ml frisca
  • 2-3 maini bune de capsuni
  • vanilie  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de capsuni:

Toate ingredientele de la I. merg pe foc pana iese o crema...dai cateva clocote apoi trimiti compozitia la racit bineee de tot. Intre timp cand e rece crema, bati 500 ml frisca bine la mixer, separat zdrobesti la blender 2-3 maini bune de capsuni( sau alte fructe), si apoi le amesteci. Cand crema s-a racit iei cele doua compozitii si le amesteci frumos...apoi le dai la rece...eu am pus totul in tava de chec si fuguta la congelator...cand e gata scoti si tai felii frumoase si le ornezi dupa dorinta...chiar si cu frisca deasupra , capsuni...ce doresti...si pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

30.11.2010, 20:33

Miuta draga mea

diana_k 1

30.11.2010, 23:46

chiar ca e savuros , mai ales cu capsubi! ...unde le-ai gasit la ora asta??

RuxyRux 1

01.12.2010, 09:12

Se gasesc peste tot...la piata la Metro

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu ciocolata si crema de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Profiterol