Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult
Un parfait delicios care se poate face si cu alt fel de fructe...e atat de savuros!
Toate ingredientele de la I. merg pe foc pana iese o crema...dai cateva clocote apoi trimiti compozitia la racit bineee de tot. Intre timp cand e rece crema, bati 500 ml frisca bine la mixer, separat zdrobesti la blender 2-3 maini bune de capsuni( sau alte fructe), si apoi le amesteci. Cand crema s-a racit iei cele doua compozitii si le amesteci frumos...apoi le dai la rece...eu am pus totul in tava de chec si fuguta la congelator...cand e gata scoti si tai felii frumoase si le ornezi dupa dorinta...chiar si cu frisca deasupra , capsuni...ce doresti...si pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
citeste mai mult