Desert prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)

de Andra_Constantinescu in Prajituri, 28 Ian 2019 | 1161 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe Retete fel de fel

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina (sau cat cuprinde)
  • 1 plic praf de copt (10 g)
  • 150 g zahar
  • 250 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 25 g cacao
  • Umplutura:
  • 750 g branza pufoasa cu smantana
  • 200 g zahar
  • 3 oua + 1 albus
  • esenta de rom
  • 100 g stafide
  • Dimensiune tava: 21/31 cm
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy):

Faina cernuta, praful de copt, zaharul, untul taiat bucatele, galbenusul, sarea, si cacaua se amesteca si se framanta pana cand se obtine un aluat nelipicios.


*Pentru inceput se pune mai putina faina (200 g, de exemplu) si se mai adauga daca este necesar.


Se imparte aluatul in doua parti egale, se pune in cate o folie si se da la rece pentru jumatate de ora.


Se pregateste umplutura: branza, zaharul, ouale, albusul ramas de la aluat, esenta de rom si stafidele (spalate) se pun intr-un vas si se amesteca.


Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt se da pe razatoarea cea mare o parte din aluat. Se toarna umplutura. Se rade cealalta parte de aluat.


Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

29.01.2019, 08:49

Foarte buna e!

dantes 1

30.01.2019, 11:54

Delicioasa!

Gherca Daniela 1

31.01.2019, 17:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ghiveci de legume
  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

RETETA RECOMANDATA
Chec "patru sferturi"