Parfait raw vegan de capsuni

de RuxyRux in Dulciuri, 17 Mai 2016 | 725 vizualizari

 

Delicios! Vine vara si il putem proba in mai multe variante : cirese, pepene, piersici, caise, zmeura....eu abia astept!

 

INGREDIENTE

  • 2 cupe capsuni
  • 2 cesti caju crud
  • 1 lingurita plina unt de cocos
  • 1 lingura miere( sau dupa gust)
  • vanilie
  • sirop natural de capsuni (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait raw vegan de capsuni:

Punem la tocator caju, il facem pudra, adaugam o ceasca de capsuni, untul de cocos, mierea, vanilia si mixam.


Turnam totul in blender, adaugam o alta ceasca de capsuni si mixam pana la omogenizare.


Punem o folie intr-o forma mica de chec si turnam compozitia, adaugam bucati de capsuni.


Punem forma la congelator pana este gata.


Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait raw vegan de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

-Marius- 1

18.05.2016, 08:17

Panacris 1

18.05.2016, 08:57

mamaieelena 1

18.05.2016, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mar si bezea