Parizer pane

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 16815 vizualizari

 

Destul de banal insa un mic dejun satios ! >:D>

 

INGREDIENTE

  • 8 felii parizer
  • 2 oua
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer pane:

Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust.

Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Bunica 1

03.04.2014, 13:16

Eheeeeee,asta faceam pe vremea raposatului))

Alexandra Elena 1

03.04.2014, 14:24

- Andreea - 1

03.04.2014, 14:33

Buni ...eu am ramas cu amintiri )

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de omleta cu legume si feta