Parjoale cu carne de porc

de MIUTA in Porc, 12 Noi 2011 | 39069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • o ceapa mare
  • un cartof
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu carne de porc:

Se pune peste carnea tocata,ceapa si cartoful dat pe razatoarea fina.

Se adauga pesmetul imuiat in apa.

Se pune usturoiul pisat,ouale,marar si patrunjel verde tocat.

Se adauga sare si piper dupa gust.Se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Se formeaza cu mana chiftele mai mari si se rumenesc in uleiul fierbinte.

Noi le-am servit alaturi de varza murata calita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale - reteta inspirata de la nemuritorul Radu Anton Roman