Ceafa de porc marinata la gratar

de Bucataras Medi in Porc, 13 Apr 2011 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • un pahar cu vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1 lingura rasa cu zahar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata la gratar:

Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia.


Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar.


Servim alaturi de o garnitura (eu am folosit orez) si o salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:55

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiina, ce mai faci?.......................

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:55

Dya...............

christyansen 1

24.02.2012, 08:15

super bun bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere