Parjoale moldovenesti

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 7074 vizualizari

 

.....se stie ca parjoalele moldovenesti sunt mari si nu trebuie sa mananci decat 2 ca te si saturi,dar eu de data asta le-am facut un pic mai mici dar tot la fel de bune au iesit.....

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de pasare,
  • 500g carne tocata de vita,
  • 4 cepe,
  • 6 cartofi,
  • 3 oua,
  • marar si patrunjel,
  • 4 felii de paine,
  • usturoi dupa gust,
  • sare ,
  • piper
  • pesmet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Pentru inceput am amestecat carnea de pasare cu cea de vita. Apoi am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt. Separat cartofii i-am curatat, apoi i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mica, dupa care i-am scurs bine de zeama care au lasat-o. Peste carnea bine amestecata am adaugat ceapa, cartofii, cele 3 oua, mararul si patrunjelul care le-am spalat, curatat si taiat marunt, usturoiul curatat si el. Intre timp am pus painea la inmuiat, dupa care am stors-o bine si am adaugat-o in compozitie. La final am adaugat sare si piper dupa gust si le-am amestecat bine.


Din compozitie am format bastoane de carne la fel ca la mici care le-am aplatizat in palma si le-am dat prin pesmet, dupa care le-am prajit in ulei bine incins. Puteti sa le faceti oricat de mari .


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merg foarte bine ca si aperitiv dar si cu diverse garnituri in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:41

Sim0na 1

13.03.2012, 21:49

Bune!!!!

cocolina 1

18.04.2012, 11:49

Foarte bune imi plac cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti