Parjoale moldovenesti

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2012 | 6751 vizualizari

 

.....se stie ca parjoalele moldovenesti sunt mari si nu trebuie sa mananci decat 2 ca te si saturi,dar eu de data asta le-am facut un pic mai mici dar tot la fel de bune au iesit.....

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de pasare,
  • 500g carne tocata de vita,
  • 4 cepe,
  • 6 cartofi,
  • 3 oua,
  • marar si patrunjel,
  • 4 felii de paine,
  • usturoi dupa gust,
  • sare ,
  • piper
  • pesmet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Pentru inceput am amestecat carnea de pasare cu cea de vita. Apoi am curatat ceapa, am spalat-o si am taiat-o marunt. Separat cartofii i-am curatat, apoi i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mica, dupa care i-am scurs bine de zeama care au lasat-o. Peste carnea bine amestecata am adaugat ceapa, cartofii, cele 3 oua, mararul si patrunjelul care le-am spalat, curatat si taiat marunt, usturoiul curatat si el. Intre timp am pus painea la inmuiat, dupa care am stors-o bine si am adaugat-o in compozitie. La final am adaugat sare si piper dupa gust si le-am amestecat bine.

Din compozitie am format bastoane de carne la fel ca la mici care le-am aplatizat in palma si le-am dat prin pesmet, dupa care le-am prajit in ulei bine incins. Puteti sa le faceti oricat de mari .  

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merg foarte bine ca si aperitiv dar si cu diverse garnituri in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:41

Sim0na 1

13.03.2012, 21:49

Bune!!!!

cocolina 1

18.04.2012, 11:49

Foarte bune imi plac cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L