Parjoale moldovenesti din piept de pui

de Miha in Pui, 9 Mai 2009 | 30148 vizualizari

 

Am adaptat reteta traditionala,care e cu carne tocata de porc si/sau vita...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti din piept de pui:

Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.

Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin.

Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.

Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;)

Se servesc cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Oana 1

24.06.2009, 10:58

Miha, am facut parjolute O nebunieee! Doar ca eu am pus si un morcovel ras si marar. Si le-am tavalit doar prin pesmet Mama, dar ce bune sunt

Miha 1

27.07.2009, 01:59

Doina,le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui