Parjoale moldovenesti din piept de pui

de Miha in Pui, 9 Mai 2009 | 19779 vizualizari

 

Am adaptat reteta traditionala,care e cu carne tocata de porc si/sau vita...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti din piept de pui:

Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor.


Cu mana umeda se formeaza parjoalele,dandu-le forma mai lunguiata la un capat,forma frunzei de visin.


Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc in uleiul bine incins.


Pentru cand dispuneti de mai mult timp se poate incerca varianta prajirii fara ulei,la cuptor. ;)


Se servesc cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Oana 1

24.06.2009, 10:58

Miha, am facut parjolute O nebunieee! Doar ca eu am pus si un morcovel ras si marar. Si le-am tavalit doar prin pesmet Mama, dar ce bune sunt

Miha 1

27.07.2009, 01:59

Doina,le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu alune