Parjolute vegetariene de post (falafel)

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 14048 vizualizari

 

Aceasta reteta am testat-o aseara ,rezultatul e fenomenal si m-am gandit s-o postez aci.
Se pot face burger vegetarieni ,se pot servi cu sos Salsa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g naut
  • o legatura patrunjel
  • o lingura cu varf susan
  • 2 linguri suc lamaie
  • 1 ligurita chimen macinat
  • 1 lingurita turmenic
  • sare,piper dupa gust
  • 1 lingura faina
  • 4 catei usturoi
  • o ceapa rosie
  • o lingurita paprika (optional)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute vegetariene de post (falafel):

Nautul il punem la inmuiat pentru 24 ore ,dupa care il scugem de apa, si-l punem in blender, adaugam toate ingredientele si -l dam totul prin blender pana se formeaza o pasta ca in poza,daca vi se pare un pic uscata compozitia adaugati un pic de apa.La sfarsit adaugam susanul si amestecam


Se lasa 2 ore la rece,apoi se formeaza parjoalele si se prajesc la foc iute.


Pofta buna!




 

TIPS-URI

1

se pot adauga si 2 oua in compozitie, eu am facut fara ele ,doar faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute vegetariene de post (falafel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 09:03

foarte bune

ryta 1

04.03.2014, 16:17

Bya Ralu 1

20.11.2014, 23:02

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci