Parmigiana de vinete

de Alina26 in Mancaruri de legume, 24 Mai 2013 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete
  • 450 g sos de rosii
  • 3 mozzarele
  • 100 g faina alba
  • 200 g parmezan ras
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • 400 ml ulei de floarea-soarelui pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana de vinete:

1.Spalam vinetele le taiem fasii de circa 1cm,le presaram cu sare si le punem la scurs timp de 30 de minute.Dupa aceia le punem pe servetele sa absoarbe toata apa.


2.Pregatim sosul de rosii:punem o tigaie la incins cu un catel de usturoi curatat si zdrobit,dupa care il scoatem mai tarziu.Adaugam sosul de rosii,busuioc.oregano,sare,piper si mestecam pana se ingroasa.


3.Prajim vinetele:punem o tigaie la incins cu 400ml ulei,lasam sa se incinga foarte bine.Dam vinetele prin faina si le prajim la foc rapid.Le punem pe servetele sa absoarba uleiul.


4.Incingem cuptorul la 180°.Intr-o tava punem un strat subtire de sos,apoi un rand de vinete,apoi iar sos de rosii,mozzarela data pe razatoare sau taiata marunt,si parmezan ras.Continuam pana la ultimul strat fiind sos de rosii,mozzarela si parmezan ras.


5.Dam tava la cuptor timp de 30 de minute pana se rumeneste.Cand e gata lasati sa se raceasca cam 15 minute si apoi serviti.


Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

24.05.2013, 22:34

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:40

ce mult imi place

Alina26 1

25.05.2013, 11:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Chicken parmigiana in vas Zepter