Pasca cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 4 Mai 2013 | 2150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri untura sau 50 g unt
  • 2 galbenusuri
  • coaja de lamaie
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 5 linguri cu smantana
  • 100 g zahar
  • pulpa de la 2 portocale
  • Uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza:

Aluat-amestecam faina cu sarea, zaharul, coaja de lamaie, dupa care adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, galbenusurile si treptat laptele. Framantam o coca nelipicioasa si acoperim, apoi lasam la dospit 1 ora

Umplutura-Branza de vaci o amestecam cu zaharul, pulpa de portocala, amestecam smantana cu ouale batute si adaugam peste branza amestecam bine si dam la frigider.

Intindem coca intr-o foaie subtire si rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pe pereti laterali. O intepam cu furculita si adaugam 2 linguri de gris, adaugam umplutura de branza si taiem surplusul de aluat daca ne ramane.

Adaugam ouale batute cu zaharul vanilat deasupra la branza si dam al cuptorul incalzit pana se rumeste frumos (cca 35-40 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta STEA cu Nutella