Pasca cu branza dulce

de ela in Dulciuri, 4 Apr 2010 | 12466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg faina,
  • 50gr drojdie,
  • 600gr zahar,
  • 400ml lapte,
  • 10oua,
  • 200gr unt,
  • 40gr coaja de portocale si lamaie,
  • 200gr stafide,
  • 3plicuri zahar vanilat,,
  • 900gr branza dulce,
  • 300gr smantana,
  • 100gris,
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce:

Drojdia se dizolva in putin lapte caldut,se adauga 50gr faina si 50gr zahar si se lasa la dospit.Dupa ce plamada a crescut se adauga 250gr zahar,restul de lapte si faina,untul topit,3oua intregi,sarea,20gr coaja lamaie rasa si portocala,100gr stafide,1plic zahar vanilat.Se framanta bine si se lasa la dospit 1ora,sa creasca aluatul.Branza se amesteca cu 300gr zahar,smantana,6oua,2plicuri zahar vanilat,restul de coaja rasa de citrice,100gr stafide si grisul.

Se unge un vas rotund si se tapeteaza cu faina si se intinde o parte din aluat pe fundul vasului,din restul aluatului se fac suluri subtiri,se impletesc si se aseaza de jur imprejurul vasului.Se toarna la mijloc compozitia cu branza,sa unge deasupra cu un ou diluat cu apa si se da la cuptor o ora,la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu oreo