Pasca cu branza fara aluat

de Ksenya in Dulciuri, 10 Apr 2012 | 10102 vizualizari

 

Aceasta pasca se prepara foarte usor si rapid, fara a avea prea muta practica in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci dulce
  • 200 g. unt topit (pastram un pic pentru uns tava)
  • 3 linguri cu varf faina
  • 6 oua
  • 220 g. zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri gris
  • 1 varf de cutit sare
  • 3 linguri cu varf de lapte praf
  • coaja de la o portocala
  • jumatate de pliculet de praf de copt ~5 g
  • 100g.stagide
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Branza



se freaca cu zaharul, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt stins cu putina zeama lamaie si sarea , grisul, laptele praf coaja de portocala ,esenta de vanilie



si stafidele si se omogenizeaza cu mixerul.


Se adauga albusurile batute spuma, cu o lingura de lemn, usor .Tava rotunda (cu diam. de 26 cm.) se unge bine cu unt si se tapeteaza cu gris


Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu 175 grade C. cca. o ora.Verificand din cand in cand. Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.


Se presara zahar pudra.


Pofta buna!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

auroravoicu 1

11.04.2012, 22:22

Arata superb

Tats1029 1

04.05.2013, 18:18

al doilea an o fac si e delicioasa

Bya Ralu 1

22.05.2013, 00:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat