Pasca cu branza si smantana delicioasa

de RuxyRux in Prajituri, 15 Ian 2011 | 11238 vizualizari

 

Reteta traditionala germana( e culinar)

 

INGREDIENTE

Aluat:
  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 80 gr unt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • vanilie
  • 1 varf cutit sare
  • faina pentru framantat  
Umplutura:
  •   600 gr branza vaci scursa
  • 3 oua
  • 50 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura praf copt
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si smantana delicioasa:

1. Amestecam faina, zaharul, untul moale oul, galbeenusul de ou si sarea, framantam repejor si obtinem un aluat omogen. Il invelim in folie de prospetime si-l dam la rece o ora.


2. Pregatim intre timp umplutura:


Separam ouale, batem albusurile,


Amestecam untul cu zaharul foarte bine, punem si galbenusurile de ou, apoi adaugam branza de vaci smantana si praful de copt. Radem coaja de la o lamaie, punem si vanilie destula( 3 pliculete, sau esenta).


Introducem usor albusurile amestecand de jos in sus cu grija.


Doua treimi din aluat le punem la baza, apoi deasupra nivelam frumos branza si restul de aluat ul asezam pe margini(impartim aluatul ramas in doua bucati una mai mare si una mai mica. Din partea mica facem crucea, Din partea mare facem impletitura de pe margini, impletind snuruletele , aceasta operatiune cere rabdare, coca fiind frageda si rupandu-se foarte usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si smantana delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

RuxyRux 1

16.01.2011, 23:54

Ce vizite de la fete dragi mie vine si Pastele una doua...si vom manca pasca cu si mai muuulta placere

MotanLaOale 1

17.01.2011, 12:51

buna buna

RuxyRux 1

17.01.2011, 16:32

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Saratele ~2~