Pasca cu branza si smantana delicioasa

de RuxyRux in Prajituri, 15 Ian 2011 | 11334 vizualizari

 

Reteta traditionala germana( e culinar)

 

INGREDIENTE

Aluat:
  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 80 gr unt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • vanilie
  • 1 varf cutit sare
  • faina pentru framantat  
Umplutura:
  •   600 gr branza vaci scursa
  • 3 oua
  • 50 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura praf copt
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si smantana delicioasa:

1. Amestecam faina, zaharul, untul moale oul, galbeenusul de ou si sarea, framantam repejor si obtinem un aluat omogen. Il invelim in folie de prospetime si-l dam la rece o ora.


2. Pregatim intre timp umplutura:


Separam ouale, batem albusurile,


Amestecam untul cu zaharul foarte bine, punem si galbenusurile de ou, apoi adaugam branza de vaci smantana si praful de copt. Radem coaja de la o lamaie, punem si vanilie destula( 3 pliculete, sau esenta).


Introducem usor albusurile amestecand de jos in sus cu grija.


Doua treimi din aluat le punem la baza, apoi deasupra nivelam frumos branza si restul de aluat ul asezam pe margini(impartim aluatul ramas in doua bucati una mai mare si una mai mica. Din partea mica facem crucea, Din partea mare facem impletitura de pe margini, impletind snuruletele , aceasta operatiune cere rabdare, coca fiind frageda si rupandu-se foarte usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si smantana delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

RuxyRux 1

16.01.2011, 23:54

Ce vizite de la fete dragi mie vine si Pastele una doua...si vom manca pasca cu si mai muuulta placere

MotanLaOale 1

17.01.2011, 12:51

buna buna

RuxyRux 1

17.01.2011, 16:32

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

Tort rustic de vară cu fructe de pădure

de Ancutsa 5

ieri la 17:05

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si aroma de cafea