Pasca cu ciocolata

de lucy2002 in Prajituri, 4 Mai 2014 | 13744 vizualizari

 

Vin cu aceasta reteta pe care am facut -o de Paste si a fost apreciata de cei ai casei dar si de musafiri. Nu am fotografii decat cu produsul final deoarece m-am luat cu treaba si am uitat sa fac .
Va recomand aceasta pasca si sunt sigura ca nu veti regreta !

 

INGREDIENTE

Blatul.

  • 1 cana de faina (200ml )
  • 1/2 cana zahar pudra
  • un ou
  • 1/2 cana lapte
  • 100 g unt
  • 3 linguri cacao
  • un praf de copt
  • un zahar vanilat

Crema de branza:

  • 500 g branza de vaci ,
  • doua oua ,
  • o cana zahar pudra ,
  • un plic de zahar vanilat ,
  • doua linguri de faina alba ,
  • 50 g stafide tinute in esenta de rom.

Glazura:

  • o ciocolata amaruie topita cu 2-3 linguri de lapte.

Daca doriti puteti presara si un pic de nuca de cocos pentru decor.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

BLATUL


Se freaca untul cu zaharul + zaharul vanilat pana devine spuma , se adauga cacaoa, oul, ( intreg) laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine compozitia , se tapeteza tava detasabila cu faina . Se va turna jumatate din compozitia de blat in tava dupa care se va pune crema de branza .


CREMA DE BRANZA


Se mixeaza branza cu zaharul + zaharul vanilat + cele 2 galbenusuri ,se adauga faina ,stafidele si la urma albusurile batute spuma. Crema de branza se pune in tava peste compozitia de blat , nivelam cu atentie iar deasupra punem cealalta jumatate de compozitie de blat ramasa. Se coace la foc potrivit . Este gata atunci cand se desprinde de pe margine tavii . Dupa ce se raceste o imbracam in ciocolata cu ajutorul pensulei de silicon. Optional nuca de cocos.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

lucy2002 1

05.05.2014, 14:15

MIUTA

Criss 1

05.05.2014, 14:17

Cred ca e delicioasa.

lucy2002 1

05.05.2014, 14:28

Asa au spus si musafirii
Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Pasca de ciocolata