Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Vin cu aceasta reteta pe care am facut -o de Paste si a fost apreciata de cei ai casei dar si de musafiri. Nu am fotografii decat cu produsul final deoarece m-am luat cu treaba si am uitat sa fac .
Va recomand aceasta pasca si sunt sigura ca nu veti regreta !
Blatul.
Crema de branza:
Glazura:
Daca doriti puteti presara si un pic de nuca de cocos pentru decor.
BLATUL
Se freaca untul cu zaharul + zaharul vanilat pana devine spuma , se adauga cacaoa, oul, ( intreg) laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine compozitia , se tapeteza tava detasabila cu faina . Se va turna jumatate din compozitia de blat in tava dupa care se va pune crema de branza .
CREMA DE BRANZA
Se mixeaza branza cu zaharul + zaharul vanilat + cele 2 galbenusuri ,se adauga faina ,stafidele si la urma albusurile batute spuma. Crema de branza se pune in tava peste compozitia de blat , nivelam cu atentie iar deasupra punem cealalta jumatate de compozitie de blat ramasa. Se coace la foc potrivit . Este gata atunci cand se desprinde de pe margine tavii . Dupa ce se raceste o imbracam in ciocolata cu ajutorul pensulei de silicon. Optional nuca de cocos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult