Pasca cu pandispan

de Rocsi in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 42574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pandispan:
    • 8 oua
    • 1/2 cana de zahar
    • 1 praf de copt
    • 1 esenta vanilie
    • 8-10 linguri faina
    Umplutura
    • 700 gr branza de vaci
    • 5 oua
    • 150-200 gr zahar
    • 1 esenta rom
    • coaja rasa de lamaie
    • 1-2 linguri faina alba
    • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu pandispan:


Pandispanul:

Separam ouale.

Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul pana se topesc cristalele,iar compozitia isi dubleaza volumul.

Adaugam esenta si praful de copt,iar mai apoi faina treptat.

Albusurile le batem spuma separat.

La urma incorporam in compozitia de galbenusuri,albusurile spuma,insa cu o lingura.

Umplutura:

Ouale le mixam putin cu zaharul.

Intr-un bol punem branza ,peste punem ouale batute si mixam ,dar la o viteza mica.

Incorporam esenta,coaja rasa de lamaie,stafidele iar la urma 1-2 linguri faina(daca branza este bine scursa si cremoasa,atunci e posibil sa nu mai fie nevoie de faina).

Luam o tava patrata,o ungem cu margarina si punem hartie de copt.

Punem 3/4 din compozitia de pandispan in tava,apoi cu o lingura ,din loc in loc,punem si umplutura.

Deasupra punem restul de pandispan.


 

TIPS-URI

1

se poate face si mai mica compozitia atat de pandispan cat si de branza eu am facut mai mare pasca ca am avut musafiri si a trebuit sa o impart.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.04.2010, 18:57

multumesc nadina73 pentru toate aprecierile

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:43

cred k e super buna, felicitari!

Rocsi 1

07.04.2010, 19:49

da e foarte buna nu ca ma laud ca nu sunt genul dar chiar iesi bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Papanasi deliciosi