Pasca cu smantana.

de iri_iri in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 2895 vizualizari

 

este prima oara cand am facut si va spun cu mana pe inima ca este foarte buna ....reteta o am de la o doamna care este pentru mine mai mult decat ca o mama si pentru care am toata stima si respectul meu fata de ea.......

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat de cozonac,
  • 6 oua,
  • o cana zahar,
  • 800g smantana,
  • stafide ,
  • esenta de rom ,
  • 3 linguri de gris si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana.:

fiecare bucata de aluat se intinde si se aseaza in tavi rotunde care au fost unse cu unt.


apoi se adauga amestecul de:oua care le-am batut cu telul,peste care am adaugat zaharul,stafidele,esenta de rom ,cele 3 lingiuri de gris si smantana care am lasat-o la scurs intr-un tifon.


marginile de aluat se aseaza deasupra smantanei in asa fel sa ii dea forma frumoasa .


ornam cu stafide si ungem cu ulei fiecare pasca ,dupa care le dam la cuptor pentru 45 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 22:08

Super

marcela1979 1

15.04.2012, 23:26

este foarte buna

iri_iri 1

16.04.2012, 10:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Piramida de clatite cu visine si prune uscate