Pasca cu smantana.

de iry-gabriela in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 4737 vizualizari

 

este prima oara cand am facut si va spun cu mana pe inima ca este foarte buna ....reteta o am de la o doamna care este pentru mine mai mult decat ca o mama si pentru care am toata stima si respectul meu fata de ea.......

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat de cozonac,
  • 6 oua,
  • o cana zahar,
  • 800g smantana,
  • stafide ,
  • esenta de rom ,
  • 3 linguri de gris si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana.:

fiecare bucata de aluat se intinde si se aseaza in tavi rotunde care au fost unse cu unt.  

apoi se adauga amestecul de:oua care le-am batut cu telul,peste care am adaugat zaharul,stafidele,esenta de rom ,cele 3 lingiuri de gris si smantana care am lasat-o la scurs intr-un tifon.      

marginile de aluat se aseaza deasupra smantanei in asa fel sa ii dea forma frumoasa .    

ornam cu stafide si ungem cu ulei fiecare pasca ,dupa care le dam la cuptor pentru 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ieftina si rapida