Pasca fara coca

de susu in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 5619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci grasa500 gr mascarpone sau smantana foarte grasa300 gr zahar pudra8 oua separate4 lg gris100 gr stafidecoaja de citriceesenta romconiacsofran pentru culoareo fiola de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara coca:

Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa care se strecoara de firicele. Branza si mascarpone la aceeasi temperatura se amesteca impreuna. Galbenusurile se mixeaza cu esentele, coaja de citrice, vanilia fiola si sofranul dizolvat si strecurat. Albusurile la temperatura camerei se bat spuma cu putina zeama de lamaie apoi adaugi treptat zaharul pudra. Se adauga restul ingredientelor in branza, se amesteca si se pune in tava tapetata cu unt si gris. Siropul de la stafide se pune la branza si stafidele deasupra compozitiei. Spre sfarsitul coacerii ungem pasca cu ou si sofran.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara coca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sylvia 1

17.10.2013, 17:19

wow ce pofta imi faci !!!!

Rocsi 1

17.10.2013, 19:33

Delicioasa.

MotanLaOale 1

17.10.2013, 22:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!