Pasca munteneasca

de izulika in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 1720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub de drojdie
  • 400 ml apa minerala
  • 1/2 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite zahar
  • coaja de lamaie
  • 200 g branza telemea
  • 2-3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca munteneasca:

Se pune faina intr-un castron, iar la mijloc se face o gropita unde se pune uleiul,sarea,zaharul si drojdia.Apa minerala se incalzeste si se framanta aluatul apoi se lasa la dospit.Intre timp se rade branza se amesteca cu vanilia, coaja de lamaie si ouale.Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in 9 parti egale si se formeaza chiflele.

O tava se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu faina apoi se pun cele 9 chifle in tava si se lasa la crescut.Dupa ce au crescut suficient se face cate o gropita la mijloc cu lingura si se adauga umplutura .Se da la cuptorul incalzit in prealabil pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca munteneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

adry88 1

03.06.2011, 15:30

doll_chef 1

11.04.2012, 15:28

suuper e absolut perfecta..sunt la dieta si suminica o sa saltam putin asa k..acum cu ideea ta..nu va mai fi nevoie sa fac o tava plina de pasca..si doar cate una mica de fiecare..felicitari...

izulika 1

12.04.2012, 08:57

Mă bucur ca ți-am putut fi de ajutor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!