Pasta de ardei

de alexa_oct in Conserve, 3 Oct 2012 | 3123 vizualizari

 

Mi-au ramas in gradina si ardei kapia si gogosari mai micuti pe care nu i-am putut pune la murat...asa ca m-am gandit sa fac si niste pasta de ardei...am facut cateva borcanele si cu ardei iute,sotul meu fiind innebunit dupa tot ce e picant...

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • gogosari
  • ulei-2,3 linguri
  • sare
  • Nu as putea sa va dau cantitatile,pentru ca,sincer,eu am pus dupa ochi si doar sotul a gustat pentru "iuteala"
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Am curatat ardeii impreuna cu sotul meu,pentru ca...asta ca o paranteza,tin sa va spun ca ii place sa ma ajute intr-ale bucatariei..si de cele mai multe ori,unele retete ii ies mai bune lui:D...sa continuam...i-am dat prin robot.


Intr-o cratita mai mare am pus uleiul la incins si peste am adaugat ardeii pe care iam lasat sa fiarba pana ce s-a ingrosat toata minunatia...am luat-o de pe foc,am potrivit-o de sare,am asezat-o frumusel in borcanele,cu cate o aspirina si apoi cu o patura le-am acoperit pana a doua zi....


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ina 1

26.10.2012, 14:35

La multi ani!

alexa_oct 1

10.11.2012, 15:31

Multumesc pentru urarile de ziua mea...abia acum am intrat:*:*:

miki_a 1

26.10.2015, 12:13

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei capia