Pasta de avocado

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2015 | 1502 vizualizari

 

Eu am folosit avocado de la Lidl care se numeste "avocado ready to eat".Era mai copt si mai inchis la culoare decat cel verde. In poza cu ingredientele apare cel verde (nu cel folosit).De fapt, se poate folosi orice avocado, cu conditia sa fie copt, moale,incat sa se faca pasta cu furculita.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 1/2 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado:

Avocado se taie in doua si se rasucesc cele doua parti pana se desprinde. Se ia samburele si se ia coaja. Se face pasta cu furculita , se adauga sare si ceapa tocata marunt.

 

TIPS-URI

1

Pentru cantitati mai mari folositi 2 avocado.

2

Se poate servi cu rosii, tortilla chips sau paine.Mie mi-a placut mai mult simplu, cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

marcela1979 1

18.01.2015, 11:04

excelenta

MotanLaOale 1

19.01.2015, 08:53

cristina1985 1

31.01.2015, 15:01

In cazul in care ati luat un avocado necopt, se poate tine cateva zile (3-10 sau mai mult), intr-o punga de hartie , alaturi de o banana necoapta.Se schimba banana pe masura ce se coace.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Guacamole