Pasta de branza cu telina verde

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2013 | 1397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura frunze de telina
  • 1/2 lingurita de sare
  • putin piper dupa gust
  • 100 gr. smantana
  • 200 gr. branza feta
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu telina verde:

Spalam frunzele de telina, le scurgem bine de apa si le taiem.


Le asezam in robot, impreuna cu sarea, piperul si uleiul.


Obtinem o pasta. 3/4 din cantitatea obtinuta o punem intr-un borcan cu filet si o pastram la rece pentru viitoare preparate.


Restul din pasta de telina se amesteca cu branza feta (tot la robot). De data asta obtinem o pasta delicioasa, numai buna de folosit la sandvisuri sau cozonaci-aperitiv (reteta urmeaza).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu telina verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

22.10.2013, 17:59

Rocsi 1

22.10.2013, 21:01

diaconta 1

22.10.2013, 23:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv