Pasta de conopida cu usturoi

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Noi 2013 | 32533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 150 ml ulei
  • 6 catei de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida cu usturoi:

Spalam conopida si o fierbem in apa cu sare.

O scoatem in strecuratoare, o lasam la scurs si dupa racire o mixam la robot impreuna cu usturoiul si uleiul.

Rezulta o pasta picanta pe care o ungem in strat consistent pe felia de paine.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

01.12.2013, 11:29

uite o combinatie pe care nu am incercat-o

Panacris 1

04.12.2013, 07:38

JulyCris 1

12.02.2014, 16:36

Foarte buna! Demult timp n-am mai facut-o... Eu faceam o maioneza de usturoi si amestecam cu conopida.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa