Pasta de gogosari

de Rocsi in Conserve, 3 Oct 2010 | 14125 vizualizari

 

Este o pasta delicoasa pentru sosuri chiar si pentru mancaruri iarna si in alte anotimpuri

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala.


li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele.


apoi se dau prin masina de carne sau prin robot si ii facem pasta.


intr-o oala mai larga,se pun gogosarii macinati cu uleiul si sarea.


ii punem pe aragaz la foc potrivit si o fierbem20-25 de min.


spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.


cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.


se inchid ermetic si le invelim intr-o patura fierbinti si le lasam pana a 2a zi.


apoi le tinem la loc racoros.


mi-au iesit 2 borcane de 800 gr si 2 borcane de 400 gr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mariac 1

17.10.2010, 01:45

alinutzika 1

05.08.2011, 23:38

tare buna pasta...si eu am sa fac..

Rocsi 1

06.08.2011, 13:23

e foarte buna alina...mai ales in sosuri,in mancaruri ii da un gust foarte bun

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat