Pasta de gogosari, telina si ardei iute

de Ina in Conserve, 20 Oct 2012 | 9351 vizualizari

 

Pentru cei carora le plac mancarurile usor picante.

 

INGREDIENTE

  • cca 30 gogosari
  • 5 ardei iuti , rosii
  • 1 telina potrivita ca marime
  • 500 ml suc de rosii
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura sare de mare
  • o lingurita rasa de piper macinat
  • 4 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari, telina si ardei iute:

Am curatat gogosarii, i-am spalat si i-am tocat marunt la robot. Am procedat la fel cu telina si ardeiul iute.


Am pus cele 3 compozitii la foc mic, intr-o oala incapatoare . Am adaugat zaharul, sarea, piperul si foile de dafin. Dupa cateva clocote am turnat si sucul de rosii.


Am lasat totul sa fiarba , mestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca pasta de oala, pana cand compozitia a scazut aproape la jumatate din cantitatea pusa la foc.


Pasta de gogosari am turnat-o fierbinte in borcane spalate si uscate ( incinse, chiar ) in cuptorul cu microunde. Am capsat si am acoperit borcanele cu 2-3 prosoape groase, pana ce acestea s-au racit .


Se pastreaza in camara sau beci si se consuma la diverse mancaruri ( sau se papa cu lingura, ca e tare gustoasa! ).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari, telina si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Denissa 1

21.10.2012, 06:09

SUPER BUNA

Ina 1

21.10.2012, 08:06

Va multumesc!
Mamaie

babi5 1

03.09.2013, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari si ardei pentru iarna