Pasta de leustean

de gaby_duceag in Conserve, 12 Mai 2012 | 4198 vizualizari

 

Natura a inceput deja sa ne bucure cu rod bogat si verde.
Prima verdeata aromata pe care-o putem conserva pentru iarna este inegalabila aroma a leusteanului.
Ca tot veni vorba , ati incercat vreodata cartofi natur fierti in apa in care ati pus o crenguta de leustean si sare mare?
Daca raspunsul e NU, nu stiti ce ati pierdut :).
Fie il congelam in pungute, fie-l tocam cu sare, fie preparam o delicioasa pasta pe care-am preluat-o de la Maya.

 

INGREDIENTE

  • un castron cu capacitatea de 3 l plin cu frunze de leustean
  • 60-70 ml ulei
  • 4 linguri sare mare
  • ulei pentru pus deasupra in borcane.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean:

Spalam bine leusteanul.

Rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un castron mare.

Punem deasupra sarea si bagam blenderul.

Puteti la fel de bine sa puneti totul intr-un robot de bucatarie.

Pasam bine amestecul invartind cand si cand in castron cu o lingura pentru a cuprinde si pasa toate frunzele. Cand pasta este fina si omogena adaugam uleiul si mai pasam 2-3 minute.



Punem in borcane lasand putin loc pentru a pune un strat fin de ulei. Capsam borcanele.

Pastram la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

DinDragostePentruGatit 1

03.02.2013, 15:29

Potrivit pentru ciorbele mele de peste ... O sa fac si eu.

Patricia Iordache 1

29.05.2013, 17:31

L-am trecut la favorite! N-am facut asa ceva pana acum si nici nu am auzit printre apropiatii mei.

-Miti- 1

20.08.2013, 23:48

Imi surade reteta asta O incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean