Pasta de peste pentru iarna

de maria_claudia in Zacusca, 2 Noi 2010 | 27724 vizualizari

 

Aceasta reteta este ca o zacusca ,este delicioasa, mai ales in perioada de post cand sunt dezlegari la peste.Mama mea face reteteta aceasta de vreo 30 de ani si tot nu ne-am plictisit de ea ,nici intr-o iarna nui-a lipsit din camara.

 

INGREDIENTE

  • Ptr o portie:
  • 3kg peste curatat,
  • 500gr ceapa,
  • 1kg ulei,
  • 400gr bulion,
  • 7linguri otet,
  • sare.
  • foi dafin,
  • boabe de piper si enibahar,
  • 3-4catei usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste pentru iarna:

Pestele se taie bucati si se pune la fiert in oala minune ,impreuna cu apa otetul si putina sare ptr 15-20 minute,ceapa tocata se caleste cu uleiul apoi se adauga pestele care a fost scurs si dat prin masina de tocat ,condimentele si sare dupa gust . Se lasa la fiert pana se ridica uleiul la suprafata ,apoi se adauga bulionul si usturoiul pisat ,se mai lasa pe foc 10 minute amestecand continu.Cand s-a racit se pune in borcane apoi le punem la fiert ptr streilizat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

aciba25 1

12.08.2011, 19:13

maria_claudia,am facut aceasta reteta si a iesit super gustoasa...iti multumesc! o recomand tuturor gospodinelor!!!!

aciba25 1

12.08.2011, 19:15

...eu am folosit in loc de bulion...suc de rosii si

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:07

orice e bun venit iarna din camara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

ieri la 23:54

Farfalle cu măsline, în sos picant de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 18:43

Tartă cu mere

de Meea 4

ieri la 14:42

Crochete cu peste

de Rocsi 9

pe 18.10 la 21:08

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete