Pasta de somon

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 2741 vizualizari

 

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara el, prefer sa ma scol cu noaptea-n cap dar sa am ragaz sa mananc in tihna. Dar cum mezelurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu ma satura, cu ouale nu exagerez, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa ai ceva pregatit cu o seara inainte, care sa se poata eventual tartina si care sa reziste cateva zile la frigider. Cum ar fi pateul cu ciuperci, cel cu coniac, sau aceasta pasta de somon pe care vreau sa ti-o arat astazi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:
  • 160 gr de somon roz din conserva
  • 3 linguri de cas putin sarat
  • 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza)
  • piper, sare
  • marar dupa pofta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon:

Somonul din conserva il scurgi de ulei si il cureti daca are vreun os. Il zdrobesti cu furculita, impreuna cu branza. Apoi adaugi treptat hreanul (e bine sa pui putin cate putin, aroma e foarte puternica) si amesteci toate celelalte ingrediente. Condimentezi dupa gust, pui intr-un bol si sigilezi cu folie alimentara, dai la frigider. Poti face a doua zi sandwich-uri cu castravete si pasta de somon. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:17

MotanLaOale 1

25.03.2011, 21:33

Dya Daniela Andrei 1

25.03.2011, 22:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi sau branza, de la mama