Pasta de spanac cu ou

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 30 Ian 2012 | 3927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de spanac congelat
  • 5 linguri de smantana de la danone
  • 1/2 l lapte
  • 3 catei de usturoi
  • ou
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de spanac cu ou:

Se lasa spanacul sa se decongeleze, dupa care se pune intr-o oala (eu l-am facut in ceaun) si se pune la fiert in 1/2 l lapte. Se adauga putina sare (aveti grija ca poate sa fie prea sarat) si putin piper, dupa jumatate de ora adaugam 5 linguri de smanatana, usturoiul si se piseaza (eu il prepar din timp mujdei), se adauga si se mai lasa putin la fiert pana scade. Se serveste cu ou,facut ochi.:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Pushaa 1

06.05.2014, 19:31

foarte bun!

Bya Ralu 1

07.05.2014, 11:19

krysty

Bya Ralu 1

07.05.2014, 11:20

pushaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou