Spanac cu ou

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 12 Dec 2016 | 1234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g baby spanac
  • 25 g unt
  • o capatana de usturoi
  • 4 linguri lapte
  • sare
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Se pune apa cu sare la fiert.


Spanacul se spala, apoi se opareste 2-3 min in apa fiarta.


Se scoate si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie, se pune untul la topit impreuna cu usturoiul pisat, apoi se adauga spanacul si laptele.


Se potriveste gustul de sare si se caleste cateva minute.


Mancarea de spanac se serveste cu un ou ochi deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

13.12.2016, 09:43

Grozav!

dantes 1

13.12.2016, 10:34

bun!

-Licurici- 1

13.12.2016, 12:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki