Pasta de telina

de ralu_ca in Salate, 10 Feb 2013 | 9495 vizualizari

 

Foarte usor de facut si bunaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina medie de telina
  • 2 mere
  • 3-4 linguri maioneza
  • 1 pahar iaurt
  • cateva fier patrunjel
  • sucul de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telina:

Se curata radacina de telina de coaja, se taie felii apoi o trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Pe masura ce razuim stopim cu suc de lamaie, acesta impiedica oxidarea si schimbarea culorii.

Dupa ce am curatat merele de coaja si scoatem samburii le trecem prin razatoare. La fel  ca si la telina stropim cu zeama de lamaie.

Maioneza (pe care eu am preparat-o cu robotul din: 1 ou, 1 lingura mustar, putina sare, ulei si zaema lamaie si putina apa minerala ) si iaurtul se amesteca si se toarna peste pasta de telina si mar. Dupa gust adaugam saere, piper si patrunjel tocat.

Se serveste si cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de ţelină cu măr şi nucă