Pasta de telina

de ralu_ca in Salate, 10 Feb 2013 | 3374 vizualizari

 

Foarte usor de facut si bunaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina medie de telina
  • 2 mere
  • 3-4 linguri maioneza
  • 1 pahar iaurt
  • cateva fier patrunjel
  • sucul de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telina:

Se curata radacina de telina de coaja, se taie felii apoi o trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Pe masura ce razuim stopim cu suc de lamaie, acesta impiedica oxidarea si schimbarea culorii.


Dupa ce am curatat merele de coaja si scoatem samburii le trecem prin razatoare. La fel ca si la telina stropim cu zeama de lamaie.


Maioneza (pe care eu am preparat-o cu robotul din: 1 ou, 1 lingura mustar, putina sare, ulei si zaema lamaie si putina apa minerala ) si iaurtul se amesteca si se toarna peste pasta de telina si mar. Dupa gust adaugam saere, piper si patrunjel tocat.


Se serveste si cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:49

place

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:43

foarte gustoasa

tanyapatap 1

12.02.2013, 22:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de telina cu mere si nuci