Pasta de tomate cu condimente

de alinutzika in Conserve, 15 Oct 2011 | 2213 vizualizari

 

Am avut multe rosii care erau pe cale sa se strice daca nu le foloseam rapid, asa ca m-am gandit ca o pasta de rosii mi-ar prinde bine la pizza, la ciorbe, tocanite sau sarmale.
O alegere foarte reusita!

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • usturoi (dupa gust)
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • condimente (uscate am pus eu): oregano, scortisoara, cuisoare, maghiran, ienibahar, leustean, busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de tomate cu condimente:

Se spala rosiile, se oparesc si se decojesc. Se mixeaza cu robotul bine si se pun la fiert impreuna cu condimentele pana incepe sa se ingroasa. Asta poate dura 1-1,2 ore. Inainte de a o lua de pe foc se toaca 4-5 catei de usturoi, apoi se pune in borcane curate.


Se pun la dunst in apa pt aproximativ 30 de minute din momentul fierberii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de tomate cu condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Kori 1

16.10.2011, 23:45

delicios, ce folosit la nu stiu ce? cred ca as bea zilnic cate o cana pana s-ar termina

gaby_gabytza 1

17.10.2011, 14:53

cemi place

alinutzika 1

17.10.2011, 15:58

Va multumesc mult pt aprecieri!Va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati