Pasta de ton

de Adi in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 5864 vizualizari

 

Este unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori.
De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce Meri prepara o gustoasa salata de icre.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve cu file de ton in ulei de masline
  • 1 cutie branza cremoasa cu somon, de la Delaco
  • 1 cutie branza cremoasa cu verdeturi, de la Delaco
  • 1 ceapa rosie
  • 6 castraveciori acri
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura salata de icre
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper cu lamaie
  • boia de ardei dulce
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.


Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.


Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.


Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.


Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.


 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga si niste marar verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

miki_a 1

04.01.2016, 13:13

Cat poate fi de delicioasa! Bravo!

mihaelar63 1

05.01.2016, 13:54

Ce de ingrediente ai pus Eu puneam si pasta de hrean Buna tre'sa fie

Andra_Constantinescu 1

06.01.2016, 14:48

Excelenta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu crema de branza, marar si ceapa verde