Pasta de ton cu branza si ceapa verde

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2013 | 10834 vizualizari

 

Am vazut reteta pe site la Radu Popovici si mi-a placut mult,eu nu mananc asa picant ,asa ca am adaptat-o dupa gustul meu.Este foarte buna sa o incercati si voi! http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton 250 g
  • 1 cutie cu crema de branza Delaco “Ceva Fin” pufos
  • 3 cepe verzi
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare,piper,boia dulce,ghimbir si praf de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu branza si ceapa verde:

Tonul se scurge de ulei ,se pune intr-un castron.

Se adauga deasupra crema de branza,se amesteca bine,

Ceapa si patrunjelul se taie marunt.

Se adauga peste compozitie,impreuna cu condimentele si mustarul.

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen