Pasta de ton cu branza si ceapa verde

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2013 | 6901 vizualizari

 

Am vazut reteta pe site la Radu Popovici si mi-a placut mult,eu nu mananc asa picant ,asa ca am adaptat-o dupa gustul meu.Este foarte buna sa o incercati si voi! http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton 250 g
  • 1 cutie cu crema de branza Delaco “Ceva Fin” pufos
  • 3 cepe verzi
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare,piper,boia dulce,ghimbir si praf de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu branza si ceapa verde:

Tonul se scurge de ulei ,se pune intr-un castron.


Se adauga deasupra crema de branza,se amesteca bine,


Ceapa si patrunjelul se taie marunt.


Se adauga peste compozitie,impreuna cu condimentele si mustarul.


Se serveste pe paine prajita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

23.06.2013, 17:34

multumesc

miki_a 1

04.08.2015, 20:32

Da, imi place combinatia!

-Licurici- 1

05.08.2015, 07:40

Si mie imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Bruschete delicioase