Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati

de mihaelar63 in Ton, 13 Dec 2012 | 2124 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste . Dar bineinteles ca am mai schimbat la reteta cate ceva . Pasta aceasta de peste merge ca gustare , mic-dejun , tartine festive .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in saramura
  • 100 gr peste afumat
  • 150 gr margarina
  • 100 gr sfecla rosie fiarta
  • 1 castravete murat
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingurita praf usturoi
  • 1/2 lingurita zeama lamaie
  • 50 ml ulei de samburi de struguri
  • Masline , ardei ptr . decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati:

Margarina se scoate din frigider sa se inmoaie .


Tonul se scurge de saramura


Sfecla , ceapa si castravetele se taie foarte marunt ..


Se amesteca toate ingredientele cu mixerul , adaugand uleiul la sfarsit .


Serviti pe tartine de paine integrala prajita , decorate dupa gust si imaginatie .

 

TIPS-URI

1

Uleiul de samburi de struguri adaugat la sfarsit face pasta incredibil de fina si pufoasa .

2

Sfecla rosie ii confera o frumoasa culoare .

3

Castravetele si sfecla , ofera un contrast-surpriza de texturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

13.12.2012, 23:15

Mmmm....ca buna trebuie sa mai fie!

deyutzky 1

14.12.2012, 22:54

arata tare bine

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:39

Ce prezentare ludică! Îmi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34