Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati

de mihaelar63 in Ton, 13 Dec 2012 | 2182 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste . Dar bineinteles ca am mai schimbat la reteta cate ceva . Pasta aceasta de peste merge ca gustare , mic-dejun , tartine festive .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in saramura
  • 100 gr peste afumat
  • 150 gr margarina
  • 100 gr sfecla rosie fiarta
  • 1 castravete murat
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingurita praf usturoi
  • 1/2 lingurita zeama lamaie
  • 50 ml ulei de samburi de struguri
  • Masline , ardei ptr . decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati:

Margarina se scoate din frigider sa se inmoaie .


Tonul se scurge de saramura


Sfecla , ceapa si castravetele se taie foarte marunt ..


Se amesteca toate ingredientele cu mixerul , adaugand uleiul la sfarsit .


Serviti pe tartine de paine integrala prajita , decorate dupa gust si imaginatie .

 

TIPS-URI

1

Uleiul de samburi de struguri adaugat la sfarsit face pasta incredibil de fina si pufoasa .

2

Sfecla rosie ii confera o frumoasa culoare .

3

Castravetele si sfecla , ofera un contrast-surpriza de texturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

13.12.2012, 23:15

Mmmm....ca buna trebuie sa mai fie!

deyutzky 1

14.12.2012, 22:54

arata tare bine

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:39

Ce prezentare ludică! Îmi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu ceapa rosie