Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati

de mihaelar63 in Ton, 13 Dec 2012 | 2395 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste . Dar bineinteles ca am mai schimbat la reteta cate ceva . Pasta aceasta de peste merge ca gustare , mic-dejun , tartine festive .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in saramura
  • 100 gr peste afumat
  • 150 gr margarina
  • 100 gr sfecla rosie fiarta
  • 1 castravete murat
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingurita praf usturoi
  • 1/2 lingurita zeama lamaie
  • 50 ml ulei de samburi de struguri
  • Masline , ardei ptr . decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati:

Margarina se scoate din frigider sa se inmoaie .


Tonul se scurge de saramura


Sfecla , ceapa si castravetele se taie foarte marunt ..


Se amesteca toate ingredientele cu mixerul , adaugand uleiul la sfarsit .


Serviti pe tartine de paine integrala prajita , decorate dupa gust si imaginatie .

 

TIPS-URI

1

Uleiul de samburi de struguri adaugat la sfarsit face pasta incredibil de fina si pufoasa .

2

Sfecla rosie ii confera o frumoasa culoare .

3

Castravetele si sfecla , ofera un contrast-surpriza de texturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

13.12.2012, 23:15

Mmmm....ca buna trebuie sa mai fie!

deyutzky 1

14.12.2012, 22:54

arata tare bine

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:39

Ce prezentare ludică! Îmi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton