Pasta de unt cu leurda

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 4823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de leurda proaspata
  • 1 pachet de unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de unt cu leurda:

Spalam leurda, o taiem putin si o asezam in vasul robotului impreuna cu untul (la temperatura camerei), sare si piper dupa gust.

Mixam cateva secunde si obtinem o pasta delicioasa pe care o putem servi (de preferat in weekend) la micul dejun cu paine prajita si legume proaspete.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de unt cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

tiby 1

10.03.2014, 08:27

anca_rm 1

10.03.2014, 13:01

ce idee faina pentru a folosi leurda , trebuie sa merg sa-mi culeg

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu unt aromat