Pasta din ficat de pui si verdeata

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 1963 vizualizari

 

INGREDIENTE

Lista ingredientelor:

  • 200, 250 de grame de ficat de pui fiert,
  • sare, piper,
  • 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt,
  • 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans si 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din ficat de pui si verdeata:

Mod de preparare


Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.


Pofta buna si un Paste fericit!


Cu drag,


Stama Madalina.


http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/pasta-din-ficat-de-pui-si-verdeata/

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din ficat de pui si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 19:07

foarte bun

alinutzika 1

14.04.2012, 22:38

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 22:10

Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu branza