Pastai congelate pentru iarna

de adelina_ktza in Conserve, 11 Aug 2013 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai congelate pentru iarna:

Se curata de capete pastile,apoi se spala bine,se lasa sa se scurga si sa se usuce putin,apoi se pun in pungi si drept la congelator!


A doua zi se iau pungile si se bat ca sa se desprinda bine fiecare pastaie,sa nu ramana lipite sau bulgarasi.


Sunt foarte sanatoase si in acest mod nu isi pierd din proprietati,sunt mai gustoase si mai rapid de pastrat pentru la iarna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai congelate pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

FlaviaD 1

11.08.2013, 19:50

Buna ideea

Rocsi 1

11.08.2013, 19:53

Bine ai venit

adelina_ktza 1

13.08.2013, 11:39

Bine v-am gasit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pastai la borcan pentru iarna