Pastai cu maioneza si usturoi

de Giana in Salate, 26 Iun 2014 | 9426 vizualizari

 

Prima data cand am mancat aceasta salata, pastaile erau tocate marunt si am crezut ca sunt ciuperci. Mi-a placut gustul si am adoptat-o imediat, mai ales iarna cand am pastai la congelator sau in camara.

 

INGREDIENTE

  • 300 g pastai proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • maioneza (1 galbenus de ou, ulei, mustar, zeama de lamaie)
  • patrunjel verde sau marar proaspat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu maioneza si usturoi:

Se curata pastaile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.


Intre timp se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita de mustar, sare, piper. Uleiul se incorporeaza putin cate putin si se amesteca maioneza cu o lingura de lemn, pana obtinem cantitatea dorita. La sfarsit se adauga putina zeama de lamaie.


Dupa ce au fiert pastaile, cat sa se inmoaie putin, se scurg si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit se toaca la dimensiunea dorita.


Se piseaza usturoiul si se amesteca cu pastaile, maioneza si restul de condimente: sare, piper, verdeata tocata marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Giana 1

30.06.2014, 08:52

Da, multumesc, imi place foarte mult

RoXx 1

21.10.2014, 12:46

Am incercat'o si e foarte buna

Giana 1

21.10.2014, 15:02

Multumesc Rox, e printre preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salată de iarnă