Pastai galbene scazute

de iri_iri in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 7599 vizualizari

 

.....ce sa va spun ...imi plac mancarurile fara carne,nu ca n-as manca deloc ,dar ma simt mai bine cand mananc aceste mancaruri usoare care le pot prepara si pentru zilele de post.....dar cui nu-i plac pastaile???sper sa imi dati dreptate.....

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800gr de pastai galbene,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri de bulion,
  • marar ,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene scazute:

pentru inceput am curatat ceapa ,dupa care am spalat-o si apoi am taiat-o marunt.    

ceapa gata taiata am adaugat-o intr-o cratita in care am pus ulei la incins .   

peste ceapa am adaugat un pahar de apa pentru ca sa inabus un pic ceapa.   

separat am scos pastaile din borcan si le-am clatit un pic ,iar apoi le-am adaugat peste ceapa gata inabusita.   

le-am lasat impreuna c-am 10 minute ,dupa care am adaugat bulionul care l-am desfacut cu un pahar cu apa.        

am adaugat sare si piper ,iar la final am adaugat ,marar si usturoi pisat.  

le-am lasat la fiert pana a scazut zeama formata.    

am servit-o calda  cu mamaliguta !

sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene scazute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

18.02.2012, 17:57

E buna buna!

jolygina 1

19.02.2012, 10:20

Bya Ralu 1

19.02.2012, 23:35

super iri,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!