Pastai galbene scazute

de iri_iri in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 8235 vizualizari

 

.....ce sa va spun ...imi plac mancarurile fara carne,nu ca n-as manca deloc ,dar ma simt mai bine cand mananc aceste mancaruri usoare care le pot prepara si pentru zilele de post.....dar cui nu-i plac pastaile???sper sa imi dati dreptate.....

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800gr de pastai galbene,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri de bulion,
  • marar ,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene scazute:

pentru inceput am curatat ceapa ,dupa care am spalat-o si apoi am taiat-o marunt.


ceapa gata taiata am adaugat-o intr-o cratita in care am pus ulei la incins .


peste ceapa am adaugat un pahar de apa pentru ca sa inabus un pic ceapa.


separat am scos pastaile din borcan si le-am clatit un pic ,iar apoi le-am adaugat peste ceapa gata inabusita.


le-am lasat impreuna c-am 10 minute ,dupa care am adaugat bulionul care l-am desfacut cu un pahar cu apa.


am adaugat sare si piper ,iar la final am adaugat ,marar si usturoi pisat.


le-am lasat la fiert pana a scazut zeama formata.


am servit-o calda cu mamaliguta !


sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene scazute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

18.02.2012, 17:57

E buna buna!

jolygina 1

19.02.2012, 10:20

Bya Ralu 1

19.02.2012, 23:35

super iri,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu maioneza de post