Pastai invelite in bacon

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2013 | 2707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de 800 gr de pastai verzi
  • 1 pachet de bacon/prosciuto
  • 50 gr unt
  • 150 gr smantana
  • 2 catei de usturoi
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai invelite in bacon:

Pastaile de scot din conserva si se lasa la scurs


Luam cate o feliuta de bacon si rulam cate 4-5 fire de pastai in el


Facem asa pana cand se termina pastaile


Le asezam intr-un vas yena pe care il ungem cu cele 50 gr unt


Smantana o amestecam cu usturoiul sare piper si o turnam peste pastaile invelite


Dam totul la cuptor pt 15 min


Iese ceva delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

estera12 1

16.12.2013, 11:51

Ce sunt alea pastai?

Cris2711 1

16.12.2013, 11:53

Estera este vorba de fasole verde(fiarta),se invelesc in bacon ,sunt foarte bune

danielaR 1

16.12.2013, 22:01

merci cris ca ai raspuns inlocul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu pui si maioneza