Pastarnac crocant

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 749 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta in cartea lui Gordon Ramsay, imediat am facut doar dintr-un pastarnac pentru ca nu stiam daca-mi place rezultatul dar in final mi-a parut rau ca nu am facut mai mult, atat e de bun. Pe gerul de afara, cand stati la un film, merita sa va pregatiti un castron de asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • radacina de pastarnac
  • 1l de ulei
  • 1lingurita praf de curry
  • 2lingurite sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastarnac crocant:

Se curata radacinile de coaja, se spala, apoi cu feliatorul de legume se taie felii subtiri, se pun imediat la prajit in baie de ulei, se trece mereu cu spumiera printre ele sa se rumeneasca bine toate dar fara sa se arda, apoi se scot pe prosoape de hartie.


Intr-un bol se amesteca sarea de mare cu praful de curry, se pudreaza peste aceste stixuri apoi se servesc.

 

TIPS-URI

1

Daca va ramane amestec de curry si sare,puneti intr-un borcanel,tineti la frigider si folositi pentru alte retete cu legume sau peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastarnac crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

04.01.2016, 22:36

Interesant!

MotanLaOale 1

05.01.2016, 09:51

ianculubita 1

05.01.2016, 17:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu mac si branza telemea