Paste (amestec) cu lapte si rom

de robert_badica in Dulciuri, 21 Oct 2014 | 763 vizualizari

 

Desertul copilariei,se face destul de usor,si sunt foarte delicioase.M-am inspirat foarte putin de la Rocsy ,dar foarte putin.

 

INGREDIENTE

  • 150gr paste(amestec)
  • 600 ml lapte dulce
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • esenta de rom
  • Decor:
  • 50 gr. nuca
  • 50 gr. alune
  • o frunzulita menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste (amestec) cu lapte si rom:

Se pun la fiert pastele,in apa,cu un praf mic de sare.Dupa ce absorb o parte din apa,si s-au fiert,se adauga laptele.Se lasa pe foc cca. 15 minute,sau cat de gros doriti dumneavoastra.Dupa ce opriti focul,adaugati zaharul,zaharul vanilat,si esenta de rom(optional daca mai doriti si alte arome,de exemplu:scortisoara,puteti sa adaugati.) ,amestecati,lasati putin sa se raceasca,iar apoi serviti cu nuca,si alune maruntite foarte putin cu un cutit.

 

TIPS-URI

1

Dupa cum v-am mai spus puteti sa mai adaugati si alte arome

2

Eventual puteti adauga fructe uscat (merisoare;goji),depinde de gusuturile dvs.

3

Daca doriti sa faceti sosul mai repede,gros adaugati putin amidon

4

Puteti dubla cantitatea foarte usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste (amestec) cu lapte si rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

21.10.2014, 23:14

Panacris 1

22.10.2014, 07:57

Rocsi 1

22.10.2014, 21:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu lapte