Paste (amestec) cu lapte si rom

de robert_badica in Dulciuri, 21 Oct 2014 | 698 vizualizari

 

Desertul copilariei,se face destul de usor,si sunt foarte delicioase.M-am inspirat foarte putin de la Rocsy ,dar foarte putin.

 

INGREDIENTE

  • 150gr paste(amestec)
  • 600 ml lapte dulce
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • esenta de rom
  • Decor:
  • 50 gr. nuca
  • 50 gr. alune
  • o frunzulita menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste (amestec) cu lapte si rom:

Se pun la fiert pastele,in apa,cu un praf mic de sare.Dupa ce absorb o parte din apa,si s-au fiert,se adauga laptele.Se lasa pe foc cca. 15 minute,sau cat de gros doriti dumneavoastra.Dupa ce opriti focul,adaugati zaharul,zaharul vanilat,si esenta de rom(optional daca mai doriti si alte arome,de exemplu:scortisoara,puteti sa adaugati.) ,amestecati,lasati putin sa se raceasca,iar apoi serviti cu nuca,si alune maruntite foarte putin cu un cutit.

 

TIPS-URI

1

Dupa cum v-am mai spus puteti sa mai adaugati si alte arome

2

Eventual puteti adauga fructe uscat (merisoare;goji),depinde de gusuturile dvs.

3

Daca doriti sa faceti sosul mai repede,gros adaugati putin amidon

4

Puteti dubla cantitatea foarte usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste (amestec) cu lapte si rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

21.10.2014, 23:14

Panacris 1

22.10.2014, 07:57

Rocsi 1

22.10.2014, 21:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu lapte