Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
As fi mancat ceva bun, si cum nu am foarte mult timp liber m-am gandit la paste carbonara. Sunt usor de facut si nu necesita un timp mare de preparare.
Sper sa va placa reteta mea. :)
Se fierb pastele conform timpului indicat ( 8 min) cu putin ulei ca sa nu se lipeasca si sare.
Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul cu o lingurita de ulei, dupa care se adauga muschiul tiganesc taiat cubulete, iar cand acesta a devenit lucios la culoare se adauga pastele. Intr-un bol am amestecat galbenusul de ou cu smantana, sare si piper si le-am adaugat in tigaie si le-am mai lasat 2-3 minute sa se omogenizeze.
La sfarsit am ras cascaval deasupra si am decorat cu cateva frunze de patrunjel.
Pofta buna!
1
Cascavalul poate fi amestecat si cu smantana si galbenus inainte ca acestea sa fie puse deasupra pastelor.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult