Paste Carbonara

de Lavinia in Spaghete, 15 Iul 2014 | 12439 vizualizari

 

Rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 150 g sunca
  • 1 catel de usturoi
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 300 g paste
  • cascaval/parmezan ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o oala incapatoare se pun pastele la fiert conform instructionilor de pe ambalaj.

Sunca se taie in fasii subtiri si se pune la prajit in uleiul incins  impreuna cu un catel de usturoi pisat pana se rumeneste frumos.

Galbenusurile se amesteca cu smantana,un praf de sare si piper.

Pastele se scurg de apa si se pun deoparte.

Se adauga amestecul de smantana peste sunca amestecand continuu cateva secunde .

Sosul obtinut se pune peste pastele fierbinti  impreuna cu cca 100 g cascaval ras si se amesteca usor.

Pastele se servesc fierbinti cu parmezan sau cascaval ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste Carbonara-0
Paste Carbonara-1
Paste Carbonara-2
Paste Carbonara-3
Paste Carbonara-4
Paste Carbonara-5
Paste Carbonara-6
Paste Carbonara-7

COMENTARII (18)

Corinuta

Corinuta 1

16.07.2014, 19:32

le ador!

 Lavinia

Lavinia 1

17.07.2014, 12:29

Multumesc pentru aprecieri

babi5

babi5 1

08.10.2014, 07:17

U

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03