Paste Carbonara

de Lavinia in Spaghete, 15 Iul 2014 | 24352 vizualizari

 

Rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 150 g sunca
  • 1 catel de usturoi
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 300 g paste
  • cascaval/parmezan ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o oala incapatoare se pun pastele la fiert conform instructionilor de pe ambalaj.

Sunca se taie in fasii subtiri si se pune la prajit in uleiul incins  impreuna cu un catel de usturoi pisat pana se rumeneste frumos.

Galbenusurile se amesteca cu smantana,un praf de sare si piper.

Pastele se scurg de apa si se pun deoparte.

Se adauga amestecul de smantana peste sunca amestecand continuu cateva secunde .

Sosul obtinut se pune peste pastele fierbinti  impreuna cu cca 100 g cascaval ras si se amesteca usor.

Pastele se servesc fierbinti cu parmezan sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lavinia 1

17.07.2014, 12:29

Multumesc pentru aprecieri

babi5 1

08.10.2014, 07:17

U

FlorinR 1

10.09.2019, 18:22

Am incercat, au iesit foarte bune si sunt simple de facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara