Pasticcio con carne

de Sidy in Spaghete, 29 Sep 2011 | 4193 vizualizari

 

Pasticcio este un prestigios premiu austriac , destinat creatorilor de muzica clasica, dar si un clasic toscan destinat unui intermezzo culinar pentru impatimitii dupa paste cu carne.Aroma fina de parmezan cheama melomanii la concertul savorilor...

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 1 conserva carne porc in suc propriu
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • oregano
  • 3-4 catei usturoi
  • marar verde
  • 200 g rosii in bulion
  • 30 ml ulei de masline
  • 50 g parmezan(cascaval)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ardei iute(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasticcio con carne:

Curatam ceapa, usturoiul, ardeii si rosia si le taiem cubulete. Taiem si cateva feliute din ardeiul iute.

In putin ulei de masline calim 3 minute ceapa si ardeii colorati.Adaugam apoi usturoiul si il calim inca un minut. Carnea o sfaramam cu ajutorul unei furculite si o adaugam cu sos cu tot peste legumele sotate. Sotam aproximativ 5 minute apoi adaugam rosiile taiate in cubulete si le mai lasam pe foc 15 minute.

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu putina sare si o lingura cu ulei 9-11 minute conform ambalajului, apoi se scurg bine de apa si se ton la cald. Cand carnea si rosiile sunt gata, adaugam mararul verde tocat, amestecam si turnam peste spaghetele calde, amestecam usor pina cand spaghetele se omogenizeaza cu compozitia. Deasupra punem parmezanul( cascaval ras).

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

La montarea pe farfurie se poate adauga putin ketchup, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

29.09.2011, 23:00

arata super!

Lau 1

02.10.2011, 22:15

ce bine arata

babi5 1

05.05.2013, 18:11

Bun!!eeeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!