Pasticcio con carne

de Sidy in Spaghete, 29 Sep 2011 | 4291 vizualizari

 

Pasticcio este un prestigios premiu austriac , destinat creatorilor de muzica clasica, dar si un clasic toscan destinat unui intermezzo culinar pentru impatimitii dupa paste cu carne.Aroma fina de parmezan cheama melomanii la concertul savorilor...

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 1 conserva carne porc in suc propriu
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • oregano
  • 3-4 catei usturoi
  • marar verde
  • 200 g rosii in bulion
  • 30 ml ulei de masline
  • 50 g parmezan(cascaval)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ardei iute(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasticcio con carne:

Curatam ceapa, usturoiul, ardeii si rosia si le taiem cubulete. Taiem si cateva feliute din ardeiul iute.


In putin ulei de masline calim 3 minute ceapa si ardeii colorati.Adaugam apoi usturoiul si il calim inca un minut. Carnea o sfaramam cu ajutorul unei furculite si o adaugam cu sos cu tot peste legumele sotate. Sotam aproximativ 5 minute apoi adaugam rosiile taiate in cubulete si le mai lasam pe foc 15 minute.


Spaghetele se fierb in apa clocotita cu putina sare si o lingura cu ulei 9-11 minute conform ambalajului, apoi se scurg bine de apa si se ton la cald. Cand carnea si rosiile sunt gata, adaugam mararul verde tocat, amestecam si turnam peste spaghetele calde, amestecam usor pina cand spaghetele se omogenizeaza cu compozitia. Deasupra punem parmezanul( cascaval ras).



Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

La montarea pe farfurie se poate adauga putin ketchup, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alinutzika 1

29.09.2011, 23:00

arata super!

Lau 1

02.10.2011, 22:15

ce bine arata

babi5 1

05.05.2013, 18:11

Bun!!eeeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui& ghebe