Paste chinezesti cu ciuperci si alge

de Mirela_Tilvescu in Paste, 5 Aug 2012 | 6537 vizualizari

 

Este o reteta chinezeasca delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 g de paste chinezesti cu ou
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 50 g ciuperci shitake( se pot folosii de altfel orice fel de ciuperci)
  • 20 g alge wakame
  • 3 oua
  • 2 linguri sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste chinezesti cu ciuperci si alge:

Intr-un wok se incinge uleiul de masline,apoi se pune ceapa taiata in rondele si usturoiul si se calesc cateva minute.Intre timp se taie mocovul in fasii subtiri si se pune peste ceapa,apoi ciupercile feliute.Dupa ce algele au stat in apa 2 minute,se scurg si se calesc cu celalalte legume.Se bat ouale si se pun peste legume amestecand  continuu.Pastele fierte( conform instructiunilo de pe ambalaj) se surg si se amesteca cu legumele si ultima oara se adauga sosul de soia.

Se pot servi ca fel principal sau ca si garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste chinezesti cu ciuperci si alge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai