Paste cu branza

de LUK in Penne, 14 Ian 2011 | 3797 vizualizari

 

O gustare rapida si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr paste
  • 150 gr branza telemea rasa
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza:

 Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert se scurg de apa.Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei.Se pun pastele fierte peste ulei,asteptam sa sfaraie putin,semn ca s-a incalzit uleiul,amestecam de 2-3 ori si turnam jumatate din cantitatea de telemea,amestecam de 2-3 ori(nu mai mult ca riscam sa se faca branza cocoloase)...punem pastele fierbinti pe un platou si presaram cu restul de branza rasa..

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci